origin consulting

Segítünk, hogy a weboldal látogatóiból érdeklődők, majd vásárlók legyenek

dreamstime_xxl_107163018

MEGOLDÁSAINK

Milyen problémákra tudunk megoldást nyújtani marketing tanácsadással?

„New ways to new heights!"
"Új utak az új eredményekhez!”

mIVEL FORDULHATSZ HOZZÁNK?

Szolgáltatásaink

A digitális marketing eszközök és szolgáltatások bonyolult szövevénye. Mi időt szánunk rá, hogy megértsük az Ön cégét és ügyfeleit, ezután építünk fel olyan stratégiát, amely valós eredményeket hoz.

Digitális marketing stratégia tanácsadás

A digitális marketing eszközök és szolgáltatások bonyolult szövevénye. Mi időt szánunk rá, hogy megértsük az Ön cégét és ügyfeleit, ezután építjük meg az Ön számára megfelelő és valódi eredményeket hozó stratégiát.

Digitális marketing tervrajz/Blueprint

Ahogyan egy házat nem lehet terv nélkül építeni, a hatásos digitális marketinget sem. Egyedi Marketing tervrajz megoldásunk egy átfogó tanulmány, amely a vállalkozások marketing stratégiájának alappillére.

Közösségi média kezelése

Mi értjük hogyan működik a közösségi média: rendszeres és minőségi tartalom. Azonban ez idő és energiaigényes feladat, amit mi átveszünk Öntől, hogy ott érvényesüljön szakértelme, ahol szükség van rá.

Tartalommarketing: Hírlevélkészítés és blog

A tartalommarketing a minőségi weboldal és kommunikáció egyik alapja, amely professzionalizmust igényel. Mi segítünk Önnek, hogy olyan minőségi tartalommal jelenjen meg, ami valódi érdeklődőket generál minőségi blog írásával és hírlevél készítéssel!

Hirdetési fiókok kezelése és összeállítása

Facebook hirdetés, Google hirdetés – A Google és Facebook hirdetési rendszerei nagyon szövevényesek és pontos célzás szükséges a sikerességhez. Bízza ránk hirdetéskezelését és találja meg ügyfeleit!

LinkedIn Social Selling

A social selling egy Magyarországon még kevéssé ismert, de annál hatásosabb technika a közösségi értékesítésben. Érje el célcsoportját!

Weblap fejlesztés

Ha elégedetlen régi weblapjával vagy teljesen újat szeretne akár
megjelenés vagy tartalom szempontjából, keressen minket bizalommal!

Weblap optimalizáció

Egy weblapnak nem elég jó
dizájnnal rendelkeznie, ha a tartalom nem optimalizált, nem fogja elérni és
megszerezni potenciális ügyfeleit. Segítünk weblapja SEO barát tartalmának
elkészítésében!

amiket rólunk mondtak

vélemények

csapatunk

munkatársaink

Fodor Attila

projekt manager

Mindent megold. ő az az ember az Origin Consulting-nél, akihez bárki fordulhat a problémájával, soha nem kap elutasítást, ellenben megoldást mindig. Attila nagyon stabil személyiség, racionális, gyors, széles látókörű, tíz éve foglalkozik webfejlesztéssel. Full-stack fejlesztőként a CMS tartalomkezelő rendszerek back-end kialakítása mellett a front-end területén is otthonosan mozog.

Papp Kinga

Content and PPC Specialist

A digitális marketing nem csupán egy munkaterület számomra, hanem szenvedély is. Arra ösztönöz, hogy mindig lépést tartva az iparág legújabb trendjeivel és technikáival, a lehető legjobb eredményeket érjem el az ügyfelek számára. A kreativitásom és az elemző gondolkodásom összehangolása lehetővé teszi számomra, hogy olyan egyedi és hatékony stratégiákat hozzak létre, amelyek kiemelik ügyfeleinket a digitális zajból.

Kohanecz Margó

ceo

A világ legnagyobb digitális stratégiai hálózatának tagjaként, munkájában személyes tapasztalataira épít. A legnagyobb és legsikeresebb márkáktól tanulva, vezető média és nemzetközi tanácsadó cégeknél tapasztalatot szerezve, saját ügynökségében, az Origin Consulting-ben coaching szemléletű stratégiai tanácsadóként segíti ügyfeleinket céljaik elérésében és a növekedésben.

Viland Gabriella

PROJEKT MANAGER

Mindene a jó szöveg, a szavak pontos sorrendje, a mögöttük lévő háttértartalom érzékeltetése
az olvasóval. Tizenöt éves újságírói pályája során minden területen kipróbálta magát, leginkább nagyinterjúkat készített, melyekben egy személy mindennapjain, célkitűzésein, gondolkodásmódján és személyiségén keresztül mutatta be azt a tevékenységet, melytől sikeres a projekt, a vállalat, az egyesület, a közösség, amit képvisel.

Pesthy Péter

MANAGING PARTNER, SENIOR TANÁCSADÓ

A veszteséges vállalatok fenntartható növekedési pályára állítása során kialakítja és bevezeti a
stratégiát, átalakítja és időtállóvá teszi a szervezetet, új üzletágakat, piacokat indít el és biztosítja a
pénzügyi stabilitás megteremtését. Ügyfelei a növekedni vágyó, de a folyamat kivitelezésében megakadt cégek, piacot/vevőt/szervezetet/beszállítót vesztett vállalkozások, és a magasabb nyereségesség érdekében
a hatékonyságot növelni kívánó vállalatok tulajdonosai, vezetői.