Origin Consulting

Segítünk hallani, érteni és kitűnni

az online és közösségi média hangzavarában.

Génlabor-Origin

Génlabor-Origin

A Génlabor Prevenciós és Szűrő központ (www.anyajegyambulancia.hu és www.e-szures.hu) az Origin Consulting egészségügyi kommunikációs tanácsadó céget választotta online marketing kommunikációs partneréül 2011-ben. A Génlabor központ ügyfelei számára a legmodernebb allergia, melanoma és genetikai szűrővizsgálatokat teszi elérhetővé az emberi DNS alapján.

Az Origin Consulting egészségügyi kommunikációs tanácsadó cég nyerte el a megbízást, amely olyan online marketing kommunikációs feladatokat foglal magában, mint sajtó kommunikáció és közösségi marketing kommunikáció.

Az Origin Consulting elsősorban az egészségügyi marketingre fókuszálva segít értékesítési menedzsereknek, ügyvezetőknek a marketingkommunikációs feladatok hatékony megoldásában és nyújt korszerű online marketing szolgátatásokat a piaci versenyképesség megőrzése, illetve a piaci lehetőségek jobb kihasználása érdekében. A tanácsadó csapat átfogó média, marketing és értékesítési, valamint a magán-egészségügyi tapasztalatokkal is rendelkezik. A Origin Consulting ügyvezetője, Kohanecz Margit, korábban a PrintXBudavár Zrt. kiadóigazgatójaként, a Professional Publishing Hungarynél és a Webdoki orvosi internetes portál hirdetési igazgatójaként tevékenykedett.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

www.anyajegyambulancia.hu

www.e-szures.hu

Itt tartózkodik: Főoldal