Origin Consulting

Segítünk hallani, érteni és kitűnni

az online és közösségi média hangzavarában.

GSK Dianatal PR az Originnél

A világ és hazánk egyik vezető gyógyszergyártója, a GlaxoSmithKline - azaz a GSK - az Origin Consulting egészségügyi kommunikációs ügynökséget választotta a Dianatal termék PR feladatainak ellátására 2011-ben. A Dianatal, www.dianatal.hu, egy természetes alapanyagú szülészeti gél, amely segíti a biztonságosabb, rövidebb és könnyebb hüvelyi szülést, védelmet biztosít a születendő gyermek és az anya számára. Fontos, kiemelni, hogy Magyarországon folyamatosan csökken a születések száma – 2010-ben 90 350 gyermek született, míg 5 évvel ezelőtt 99 900.

Reméljük a termék és a hozzá kapcsolódó PR kampány segít ismereteket átadni a rendelkezésre álló lehetőségekről. A kampány fókuszában a terhesség, anyaság, a szülés és a könnyedebb születés áll – hiszen ez komoly és megerőltető feladat nemcsak az anyuka, hanem a születendő gyermek számára is.

 

Az Origin Consulting elsősorban az egészségügyi marketingre fókuszálva nyújt korszerű online marketing szolgáltatásokat, a piaci versenyképesség megőrzése, illetve a piaci lehetőségek jobb kihasználása érdekében. A tanácsadó csapat átfogó média, marketing és értékesítési, valamint a magán-egészségügyi tapasztalatokkal is  rendelkezik. A Origin Consulting ügyvezetője, Kohanecz Margit, korábban a PrintXBudavár Zrt. kiadóigazgatójaként, a Professional Publishing Hungary-nél és a Webdoki orvosi internetes portál hirdetési igazgatójaként tevékenykedett.

Itt tartózkodik: Főoldal